Heb je zin in een lekkere, gezonde en warm bereide maaltijd? Lukt het niet om dit zelf klaar te maken, zowel tijdelijk tijdens een herstel of permanent, dan kan je hiervoor bij Vlotter terecht. We leveren bij ouderen en personen met een beperking van maandag tem vrijdag een dagverse maaltijd in de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel en Rumst. 

Onze warme maaltijden bestaan uit een soep, een hoofschotel en een dessert. Onze maaltijdbedelers leveren deze maaltijd bij u thuis tussen 9.30u en 13.00u. Voor feestdagen en zaterdagen kan u bovendien een koude maaltijd bestellen, die bestaat uit een koude schotel en een dessert. Deze wordt de dag voordien geleverd.  

Vier keer per jaar zorgen we voor een feestmenu, bij Valentijn, Pasen, Moederdag en Kerst. U betaalt hiervoor dezelfde prijs, we rekenen geen extra’s. Omdat iedereen af en toe een feestje verdient! 

We bieden ook enkele dieetopties en alternatieven in consistentie (gemalen, gesneden, soft bij slikproblemen) aan. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met onze dienst 

Bestelling 

U ontvangt van onze medewerkers bij levering  elke week een menu voor 14 dagen later en kan bovendien dagelijks een keuze maken uit  drie verschillende warme maaltijden. Het enige wat u hoeft te doen is uw keuze doorgeven aan onze medewerker. Zo zorgen we voor veel keuze en afwisseling. Wenst u toch te annuleren, dat kan u dat kosteloos doen tot 15u de dag voor de bezorging. 

Betaling 

Ook voor betalingen maken we het u graag gemakkelijk. U ontvangt maandelijks een factuur die u dient over te schrijven of waarvoor u een domiciliëring kan aanvragen. Zo verloopt alles elektronisch en ontstaan er geen misverstanden. 

 

U kan ons elke weekdag contacteren tussen 9u en 16u op het nummer 03/880 58 00 voor meer informatie, een voorbeeldmenu of een aanvraag. 

Kostprijs?

Vanaf 1 september 2023

  • Warme maaltijden (soep, hoofschotel, dessert): € 9,00 / stuk
  • Koude maaltijden (koude schotel, dessert): € 8,50 / stuk

Meer informatie aanvragen via  onderstaand formulier