Vlotter maakbedrijf verschaft duurzame werkgelegenheid aan personen met een langdurige en belangrijke beperking van de kansen op de reguliere arbeidsmarkt.  Deze beperkingen kunnen een mentale, psychische, fysische of sociale achtergrond hebben.

In ons maatwerkbedrijf leveren onze medewerkers kwaliteitsvol productiewerk en diensten aan bedrijven en organisaties.

Vlotter maakbedrijf gaat uit van competenties en talenten en ziet deze als het startpunt van een ontwikkeltraject.

Vlotter Maakbedrijf speelde door de jaren heen gevat in op de tendensen en veranderingen in de fietsensector.
Dankzij jarenlange expertise, ons modern machinepark en geschoold, gemotiveerd personeel monteren en refurbishen we kwaliteitsvol fietsen, fietsonderdelen en fietswielen.
U kan bij ons  terecht voor uw specifieke productievraag, van voorbereiding langs materiaalkeuze tot uitvoering en zelfs verzenden van het eindproduct. 
Wij ontzorgen van a tot z.
De dienst Service & Solutions van Vlotter heeft een pasklaar antwoord voor al je manueel werk. Onze medewerkers denken graag met je mee om samen tot de meest passende oplossing te komen.
Elektro-montage, return market projecten, testen van digitale toepassingen en toestellen, producten klaarmaken voor hergebruik of optimaal recyclagestromen aansturen; opgeleide medewerkers maken uw project tot een succes.
Een enclave werkt soms eenmalig, soms periodiek of tijdelijk voor een bedrijf om piekmomenten op te vangen. Het doel is op een flexibele wijze uw arbeidsintensieve taken over te nemen. Onze medewerkers zorgen dus voor een passende tijdelijke, of indien gewenst definitieve oplossing, om wisselingen in je productievolume te overbruggen.