Wij beschikken over vijf wielvlechtmachines, drie richtautomaten, drie banden-omlegmachines, twee spaaksnijders en een volautomatische spaakinsteker.    Dit zorgt ervoor dat wij op een snelle, maar uiterst nauwkeurige manier kunnen werken.

Vlotter Maakbedrijf telt bijna alle Belgische fietsconstructeurs onder zijn klanten. Maar ook internationale klanten vinden hun weg naar Boom.  Onze productcapaciteit is indrukwekkend,    per dag kunnen er ongeveer 180 fietsen gemonteerd worden. 

Vlotter Maakbedrijf is tot op heden het enige fiets assemblagebedrijf in West-Europa dat fietsen en fietswielen produceert volgens de ISO 9001-2015 kwaliteitsstandaard. Dit certificaat is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en is opgesteld en beheerd door de organisatie ISO. ISO 9001 houdt concreet in dat Vlotter in staat is om te voldoen aan de eisen van zijn klanten en de organisatie zelf en de wet- en regelgeving in verband met het product nauwkeurig naleeft.  

Kortom, Vlotter Maakbedrijf is een belangrijk Belgisch fiets assemblagebedrijf. Wij bouwen, verpakken én verzenden kinder-, dames- en herenfietsen voor zowel nationale als internationale merken. Onze ploeg bestaat uit uitstekend opgeleide doelgroepwerknemers die garant staan voor een uiterst nauwkeurige montage. 

vlotter maakbedrijf fietsafdeling fiets
vlotter maakbedrijf fietsafdeling wielen

Vraag hier uw offerte of extra informatie

Dienst