Met succes optimaliseerde het bedrijf telkens zijn organisatie en aanbod. Resultaat: een bloeiende afdeling en een waaier van eigentijdse producten. 

Vlotter maakbedrijf is tot op heden enige fietsassemblagebedrijf in West Europa dat fietsen en fietswielen produceert volgens de ISO9001-2015 kwaliteitsstandaard.

Wielbouw Een standaard of een speciaal gespaakt wiel, eventueel met elektromotor, een kolfje naar onze hand. Vlotter maakbedrijf telt niet toevallig bijna alle Belgische fietsconstructeurs onder zijn klanten. Ook internationale klanten vinden de weg naar Boom. Het hypermoderne machinepark en de expertise van het personeel maken het verschil. De afwerkingskwaliteit van de wielen gemaakt door Vlotter maakbedrijf    is rond uit verbluffend.

Hypermoderne apparatuur

  • 5 wielvlechtmachines
  • 3 richtautomaten
  • 3 bandenomlegmachines
  •  volautomatische spaakinsteker
  • 2 spaaksnijders

Fietsmontage Vlotter maakbedrijf is het belangrijkste Belgische fietsassemblagebedrijf. Wij bouwen, verpakken en verzenden kinder-, dames- en herenfietsen voor zowel nationale als internationale merken. Onze fietservaring is uniek. En dat merkt u. Een ploeg uitstekend opgeleide doelgroepwerknemers staat garant voor een uiterst nauwkeurige montage. De productiecapaciteit van deze afdeling is indrukwekkend: per dag kunnen er ongeveer 180 fietsen gemonteerd worden.

Vraag hier uw offerte of extra informatie

Dienst
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.