Wij beschikken over vijf wielvlechtmachines, drie richtautomaten, drie banden-omlegmachines, twee spaaksnijders en een volautomatische spaakinsteker.    Dit zorgt ervoor dat wij op een snelle, maar uiterst nauwkeurige manier kunnen werken.

Vlotter Maakbedrijf telt bijna alle Belgische fietsconstructeurs onder zijn klanten. Maar ook internationale klanten vinden hun weg naar Boom.  Onze productcapaciteit is indrukwekkend,    per dag kunnen er ongeveer 180 fietsen gemonteerd worden. 

Vlotter Maakbedrijf bouwt op een zeer kwaliteitsvolle manier fietsen en fietswielen. Dankzij ons moderne machinepark en onze aangepaste productiemethode zijn we in staat om te voldoen aan de zeer diverse eisen.  

Kortom, Vlotter Maakbedrijf is een belangrijk Belgisch fiets assemblagebedrijf. Wij bouwen, verpakken én verzenden kinder-, dames- en herenfietsen voor zowel nationale als internationale merken. Onze ploeg bestaat uit uitstekend opgeleide doelgroepwerknemers die garant staan voor een uiterst nauwkeurige montage. 

Vraag hier uw offerte of extra informatie

Dienst