Met een bestelling op Bazar Local verwen je dus niet enkel je smaakpapillen maar draag je ook je steentje bij aan de maatschappij. Door het kopen van Belgische streekproducten steunde je sowieso al de lokale economie maar nu zorg je er ook voor dat mensen met een beperking een duurzame werkplek krijgen. Met andere woorden: bij Bazar Local scoor je een smaakvol én hartverwarmend kerstcadeau voor jezelf en je dierbaren! Alle pakjes worden vanaf nu geleverd door ons gemotiveerd Vlotter team, maar verder verandert er voor jou als klant niets. Bazar Local blijft dezelfde webshop met tal van culinaire innovaties uit eigen land, heerlijke streekbieren en andere lokale lekkernijen uit de streek.

Als sociale onderneming in Boom vinden we die nauwe verbondenheid met de omgeving dan ook erg belangrijk. De link met lokale, culinaire initiatieven maakt dat Bazar Local dan ook een ideaal ingrediënt is om toe te voegen aan ons ‘Vlotter recept’. 

Vlotter heeft in elk geval veel goesting om Bazar Local nu verder uit te bouwen en er samen met jou en alle andere klanten een succes van te maken. Zoek je dus nog inspiratie voor een origineel kerstcadeau? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop

We doen ons uiterste best om je pakketje binnen de 7 weekdagen bij je thuis te leveren.