Onze werknemers konden bij het begin van de dag tijdens een ontmoetingsmoment genieten van een lekker ontbijt. Daarna werden drie mensen in de bloemetjes gezet, als dank voor hun jarenlange inzet bij Vlotter.

gepensioneerden vlotter thuiszorg

Vlotter thuiszorg zet zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat onze zorgbehoevenden in kwalitatieve omstandigheden thuis kunnen blijven wonen. Het komt regelmatig voor dat wij werken bij mensen met kanker.

Om ervoor te zorgen dat wij als team en hulpverleners deze mensen beter kunnen ondersteunen, hebben we  voor ons vormingsmoment gekozen voor de monoloog Wintertulpen, gebracht door Paljas producties.

Steph Goossens bewerkte het ontroerende boek “Chemo” van Christine Lafaille tot een boeiende en positieve monoloog die vertolkt wordt door Marleen Merckx . Wintertulpen neemt je mee in de gevoelswereld van een vrouw die verneemt dat ze borstkanker heeft. Op een heel gewone en soms zelfs grappige manier vertelt ze over het mentale en fysieke proces dat je doorloopt wanneer je deze ziekte hebt.